Monday, October 7, 2019 - 14:19

Dana 06.10.2019. godine u 18.35 sati putem telefona dežurni u PU Ljubuški je zaprimio prijavu da je u mjestu Studenci Grad Ljubuški, ispod nadvožnjaka u rijeci Studenčici uočeno beživotno tijelo.

Na mjesto događaja upućena je patrola uniformiranih policijskih službenika PU Ljubuški koji su na navedenoj lokaciji uočili beživotno tijelo, te su odmah osigurali mjesto događaja a s prijavom su upoznati dežurni Županijski tužitelj, djelatnici Doma zdravlja Ljubuški i djelatnici GSS-a Ljubuški. Odmah je formirana ekipa za očevid koja je upućena u mjesto Studence i kojom je rukovodio dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu na mjestu događaja.

Izvršenim pregledom beživotnog tijela pronađeni su osobni dokumenti na ime L.B. starosti 19 godina iz Mostara. Nakon što je utvrđen identitet dežurni tužitelj je izdao nalog za obdukciju te je tijelo prevezeno u gradsku mrtvačnicu u Mostar. Očevid je prekinut u noćnim satima dana 06.10. 2019. godine i nastaviti će se dana 07.10.2019. godine u jutarnjim satima, policijski službenici vrše sve potrebne mjere i radnje sukladno danim ovlastima i sukladno nalogu tužitelja u cilju rasvjetljavanja okolnosti stradavanja pronađenog beživotnog tijela.

Mole se građani da ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja su interesantna za naprijed navedeni događaj i osobu da jave najbližoj policijskoj postaji ili Upravi policije na telefonski broj: 039/ 830-808.

 

UPRAVA POLICIJE