Monday, January 17, 2022 - 13:55

Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg rasvijetlili su kazneno djelo Teške krađe, koje je prijavljeno  12.01.2022. godine u obiteljsku kuću koja se nalazi u mjestu Ljuti Dolac.

Navedeno kazneno djelo izvršeno je na način da je NN počinitelj ili više njih ušao u obiteljsku kuću kroz prozor razbivši staklo na istom kom prilikom je otuđeno više aluminijskih felgi i veća količina raznog alata.

Operativnim radom istražitelji Odsjeka kriminalističke policije PU Široki Brijeg došli su do saznanja da je mogući počinitelj opisanog kaznenog djela M. Z. (33) iz Širokog Brijega, kod kojeg je 13.01.2022 godine  pronađen dio otuđenih predmeta koji su od istog oduzeti uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta. Nastavljajući operativni rad policijski službenici PU Široki Brijeg  su došli do pouzdanih saznanja o preostalim otuđenim predmetima te su u suradnji sa policijskim službenicima PU Mostar isti pronađeni i preuzeti 15.01.2022. godine s osumnjičenim M.B. (30) iz Mostara.

Nad naprijed navedenim osobama provedena je kriminalistička obrada tijekom koje su počinitelji detaljno opisali način izvršenja ovog kaznenog dijla.

Nakon kompletiranja predmeta policijski službenici PU Široki Brijeg protiv počinitelja podnijeti će Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu iz čl.287. KZ F BiH.

https://mupzzh.ba/content/ljuti-dolac-provala

UPRAVA POLICIJE