Monday, November 20, 2023 - 11:08

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su dana 18.11.2023. godine, u 16.00 sati, u mjestu Knešpolje u Širokom Brijegu, zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke ,,VW Golf'', bh registarskih oznaka, kojim je upravljao J.A. rođen 1986. godine, dok se na mjestu suvozača nalazio A.G rođen 1998. godine, te na zadnjem sjedištu A.Z. rođen 2003 godine.

Tom prilikom kod J.A. su pronađene i izuzete dvije PVC prozirne vrećice u kojima se nalazi suha zeljasta biljna materija koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu.

O svemu navedenom je izvješten dežurni županijski tužitelj, a zbog postojanja osnova sumnje da je J.A. počinio kazneno djelo iz čl. 238  KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, po kompletiranju predmeta policijski službenici će protiv istog uputiti  izvješće o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu. 

 

 

UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH