Wednesday, October 12, 2022 - 14:51

Radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg su dana 11.10.2022. godine u 22.10 sati, u mjestu Dobrič, Široki Brijeg, zaustavili i kontrolirali osobno motorno vozilo marke „Ford Fiesta“, bh registarskih oznaka, kojim je upravljao N.Ć.(46) iz Mostara.

Tom prilikom, policijski službenici PU Široki Brijeg su kod istog pronašli i privremeno izuzeli uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta: jednu staklenu teglu sa zeljastom biljnom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, tri PVC kutije u kojima se nalazi više PVC vrećica sa sadržajem koji asocira na opojnu drogu, jednu PVC vrećicu u kojoj se nalazi zeljasta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu i jednu bočicu u kojoj se nalazi nepoznata tekućina, te druge predmete koji se mogu dovesti u vezu s izvršenjem kaznenog djela.

N.Ć. je lišen slobode, te u službenim prostorijama PU Široki Brijeg je nad istim zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je N.Ć. ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl.238 KZ F BiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Po kompletiranju predmeta protiv imenovanog N.Ć.(46) bit će upućeno izvješće Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu.

 

Fotogalerija: https://mupzzh.ba/content/opojna-droga-%C5%A1iroki-brijeg

 

UPRAVA POLICIJE