Monday, December 19, 2016 - 13:25

Ljubuški, 19. prosinca 2016. godine

Policijski službenici PU Grude, u suradnji s policijskim službenicima PU Ljubuški, rasvijetlili su krađu motornog vozila marke VW Transporter, BH registarskih oznaka.

U petak u 15:30 sati PU Grude je zaprimila prijavu da je nepoznati počinitelj otuđio motorno vozilo marke VW Transporter s parking prostora jednog grudskog kafića, nakon što je vlasnik nakratko ostavio vozilo bez nadzora, s ključem u vozilu.
O navodima iz prijave PU Grude odmah je izvijestila sve susjedne Policijske uprave a u 17:30 sati policijski službenici PU Ljubuški, vršeći kontrolu prometa na kružnom toku u Ljubuškom, uočili su u prometu i zaustavili navedeno vozilo te lišili slobode vozača.

Slobode je lišen D. M. (33) sa šireg područja općine Čitluk, te su policijski službenici PU Ljubuški istoga predali PU Grude na daljnje postupanje.
Policijski službenici PU Grude izvršili su kriminalističku obradu nad D. M. (33) u službenim prostorijama PU Grude, te će protiv istoga u redovnom postupku podnijeti odgovarajuće Izviješće o počinjenom kaznenom djelu na Županijskom tužiteljstvu.