Monday, March 11, 2019 - 12:46

Policijski službenici PU Ljubuški su poduzimajući mjere i radne u sklopu zavedene akcije "OPIJAT III 2019" došli do pouzdanih podataka da osoba S.G. (31) posjeduje opojnu drogu tipa "Marihuana".

Nakon prikupljenih operativnih podataka S.G. je zaustavljen u ul. Kardinala A. Stepinca u Ljubuškom dok je upravljao osobnim motornim vozilom mareke "AUDI". S.G. je predao policijskim službenicima metalnu kutiju sa sadržajem zelene, suhe, biljne smjese koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojni drogu "Marihuanu", i dvije papirne vrećice, zelene boje sa sjemenkama indijske konoplje, koji su uz potvrdu o privremenom izuzimanju predmeta i izuzeta.

Plocijski službenici PU Ljubuški u 2019 godini uspješno nastavljaju zavedenu akcije "Opijat" te se radi o ukupno trećoj zaplijeni u ovoj godini.

S.G. (31) lišen je slobode te je nad istim u prostorijama PU Ljubuški otvorena kriminalistička obrada. O svim poduzetim mjerama i radnjama bit će izvješteno Županijsko tužiteljstvo ŽZH u Širokom Brijegu kojem će biti dostavljeno odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu.

 

UPRAVA POLICIJE